Great Dane Insurance: Gemiddelde opties voor huisdierenverzekering en dekking - Great Dane Care (2024)

Great Dane Insurance: Average Pet Insurance Cost & Coverage Options - Great Dane Care (1)

Met de stijgende kosten van veterinaire zorg, overwegen veel hondenbezitters of ze al dan niet verzekering moeten krijgen voor hun grote Denen.Aangezien verzekering zijn eigen bijbehorende kosten heeft, is de volgende logische vraag dan, hoeveel kost het?

De kosten van geweldige Dane Pet Insurance variëren op basis van drie primaire factoren: leeftijd, locatie en type dekking.In mijn onderzoek ontdekte ik dat het gemiddelde dekking van het ongeval en de ziektekosten voor geweldige Denen $ 70 per maand was.

Deze cijfers werden verkregen door een gemiddelde van de onderstaande aanhalingstekens te nemen.

VerzekeringsmaatschappijMaandelijkse kosten
Omarm huisdierenverzekering$ 64,15
AKC Pet Insurance$ 62,43
Gezonde poten$ 74,24
Petsbest$ 66,39
Petplan$ 85,25

Opmerking:De kostencijfers die in de bovenstaande aanhalingstekens werden vermeld, zijn gegenereerd met behulp van de details voor onze geweldige Dane en specifieke locatie.

Houd er rekening mee dat deze kostenramingen gebaseerd waren op onze eigen huisdierenfactoren, zoals de leeftijd, de gezondheidsgeschiedenis en de locatie van onze hond, om ze verzekerd te houden.

Hoewel u naar een van deze providers kunt gaan om uw eigen citaat te krijgen, laten we het doorlopen van enkele factoren die de kosten van hondenverzekering beïnvloeden.

Hoeveel kost de verzekering voor geweldige Denen?

Great Dane Insurance: Average Pet Insurance Cost & Coverage Options - Great Dane Care (2)

Hoewel onze eigen testen aantoonden dat de verzekering voor Great Denen ongeveer $ 70 per maand kost, kunnen verschillende factoren ertoe leiden dat dat aantal omhoog of omlaag gaat.

Afgezien van het type plan dat u selecteert, d.w.z. alleen ongeval versus ongeval, ziekte en welzijn, zullen de grootste chauffeurs van de kosten de leeftijd van uw grote dane zijn en waar u woont.

  • Leeftijd is een verstandige factor, gezien het feit dat de kans op ziekte en andere problemen met de leeftijd toeneemt.
  • Locatiefactoren in de gemiddelde kosten van veterinaire zorg voor uw regio.Hogere kostengebieden leiden tot hogere veterinaire rekeningen en hoge verzekeringspremies.

Om uit te leggen hoe ik tot deze kostenramingen ben aangekomen, laten we door een paar voorbeeldcitaten lopen.

Omdat omhelzing verzekering zo vriendelijk was om een dane-specifiek te publicerenbladzijdeaangezien hun gemiddelde klanten tussen de $ 39 - $ 56 per maand betalen om hun geweldige Dane te verzekeren, besloot ik om eerst een offerte van hen te krijgen!

De andere factoren die ik in de schatting heb ingevoerd, waren als volgt:

  • 3-jarige vrouwelijke geweldige dane
  • Gesteriliseerd en heeft geen reeds bestaande voorwaarden
  • Woon in Colorado
  • Geselecteerd het ongeval- en ziekteplan zonder welzijnsgedeelte
    • Jaarlijkse vergoedingslimiet = $ 5.000
    • Jaarlijks aftrekbaar = $ 500
    • Terugbetalingsniveau = 80%

Nadat ik inzending had geslagen, duurde het een paar seconden voordat ik mijn eigen citaat kreeg van ...

$ 65,55 / maand!

Hoewel dat niet precies in het eerder geschatte hondenverzekeringsbereik van Embrace valt, was het dichtbij genoeg om mijn eerste nieuwsgierigheid te bevredigen.

Bovendien zou ik voor een extra $ 18,95 per maand ook $ 250 aan wellness -dekking per jaar kunnen toevoegen.Het vermenigvuldigen van dat maandelijkse tarief met 12 maanden brengt de totale wellnesskosten op $ 227,40.

Hoewel $ 22,60 geen monsterlijke besparing is, kan de 'gebruik ervan of verlies het' van het wellnessplan als een goede stimulans fungeren om het hele jaar door goed voor je grote dane te zorgen.

Extra geweldige dane huisdierenverzekering citaten

Ik vroeg ook om offertes van AKC Pet Insurance, PETSBEST, HealthyPAWS en Petplan met behulp van dezelfde opties die eerder voor mijn hond werden genoemd.

Ik realiseerde me dat de kosten kunnen variëren met de leeftijd en liep de citaten meerdere keren met verschillende leeftijden.Ik koos voor 1, 3 en 5 jaar oud als de incrementele leeftijdswaarden.

Alle andere factoren bleven hetzelfde.

Vrijwaring:Houd er rekening mee dat deze citaten in maart 2019 zijn opgehaald. Uw resultaten kunnen variëren op basis van waar u woont, en de leeftijd en het geslacht van uw grote dane.Verzekeraars kunnen op elk moment ook aanpassingen aan hun tarieven aanbrengen.

Nu die details uit de weg zijn, laten we eens kijken naar de offertes voor huisdierenverzekering!

Omarm huisdierenverzekering

  • Leeftijd = 1, maandelijkse premie = $ 60,26
  • Leeftijd = 3, maandelijkse premie = $ 61,55
  • Leeftijd = 5, maandelijkse premie = $ 70,63
  • Gemiddeld= $ 64,15

Great Dane Insurance: Average Pet Insurance Cost & Coverage Options - Great Dane Care (3)Great Dane Insurance: Average Pet Insurance Cost & Coverage Options - Great Dane Care (4)

AKC Pet Insurance

  • Leeftijd = 1, maandelijkse premie = $ 56,11
  • Leeftijd = 3, maandelijkse premie = $ 55,92
  • Leeftijd = 5, maandelijkse premie = $ 75,26
  • Gemiddeld= $ 62,43

Gezonde poten

  • Leeftijd = 1, maandelijkse premie = $ 62,54
  • Leeftijd = 3, maandelijkse premie = $ 73,09
  • Leeftijd = 5, maandelijkse premie = $ 87,08
  • Gemiddeld= $ 74,24

Petsbest

  • Leeftijd = 1, maandelijkse premie = $ 52,69
  • Leeftijd = 3, maandelijkse premie = $ 56,15
  • Leeftijd = 5, maandelijkse premie = $ 90,32
  • Gemiddeld= $ 66,39

*Alle aanhalingstekens van Petsbest gebruikten hun "plus" -plan

Great Dane Insurance: Average Pet Insurance Cost & Coverage Options - Great Dane Care (5)Great Dane Insurance: Average Pet Insurance Cost & Coverage Options - Great Dane Care (6)

Petplan

  • Leeftijd = 1, maandelijkse premie = $ 62,86
  • Leeftijd = 3, maandelijkse premie = $ 75,26
  • Leeftijd = 5, maandelijkse premie = $ 117,62
  • Gemiddeld= $ 85,25

*Alle citaten van Petplan gebruikten hun "basis" -plan

Great Dane Insurance: Average Pet Insurance Cost & Coverage Options - Great Dane Care (7)Great Dane Insurance: Average Pet Insurance Cost & Coverage Options - Great Dane Care (8)

Hoewel deze citaten duidelijk niet elke beschikbare provider dekken, biedt het wel een goede momentopname van de industrie.

Het gemiddelde over deze vijf providers kwam uit op $ 70,49 per maand of $ 845,87 per jaar.

Voor de wiskunde (inclusief ikzelf) was de standaardafwijking of het gemiddelde verschil tussen citaten $ 16,71 (24%).

Vergelijking van huisdierenverzekering

Hoewel ik verwees op het feit dat het type huisdierverzekering een grote invloed heeft op de kosten, heb ik nog niet volledig uitgelegd wat ze allemaal betekenen!

Als je al een kijkje hebt genomen bij hondenverzekeringsproviders, dan heb je misschien termen als 'ongeval', 'ziekte' en 'wellness' gezien wanneer ze hun dekking beschrijven.

Elk van deze verwijst naar verschillende soorten plannen en kan ervoor zorgen dat de kosten stijgen of dalen.

Laten we doorlopen wat elk van deze verschillende soorten daadwerkelijk betekent.

Ontslaggeving van ongevallen uitgelegd

Dekking van ongevallen is precies zoals het klinkt.Het is aanwezig om ongevallengerelateerde kosten te dekken.

Vormen van preventieve zorg zoals welzijnsexamens, vaccins en screening zijn meestal ook niet opgenomen.Om deze redenen,Ongevallen dekking is meestal het goedkoopste type verzekering.

Hoewel de specifieke bedekte ongevallen enigszins kunnen variëren van provider tot provider, omvatten sommige van de algemeen bedekte "ongevallen":

  • Bloat (heel belangrijk om dit item met uw provider te bevestigen)
  • Accidentele inname (voor wanneer je geweldige dane die sok eet ...)
  • Gebroken botten
  • Giftige inname
  • Cuts, Bites en andere scheuren
  • Geraakt door auto
  • Kruisligamentletsels (gescheurde ACL)

Ik moet er ook op wijzen dat de dekking van het ongeval meestal geen reeds bestaande aandoeningen, ziekten, kanker, cosmetische procedures (zoals oorscheppen), chronische aandoeningen, broedkosten of genetische aandoeningen zal dekken.

Ziekte dekking uitgelegd

Ziekteplannen dekken ziekte, ziekte of in feite elke verandering van de anders gezonde toestand van uw hond.Dit omvat zowel kleine als grote ziekten zoals kanker, allergieën, spijsverteringsproblemen, UTI's en artritis.

In plaats van te proberen alle ziektemogelijkheden op te sommenVolledige lijst met hondenziekten op PETMDAls je nieuwsgierig bent.

Het is heel gebruikelijk dat verzekeraars van huisdieren plannen aanbieden, waaronder voordelen van ongevallen en ziekten samen.

Wellness -dekking uitgelegd

Wellness -dekking wordt ook vaak aangeduid als "routine" of "preventieve" zorg.Beschouw deze als alle dingen die u kunt doen om uw geweldige Dane gezond te houden!

Deze dekking omvat meestal wellness -examens, vaccinaties, vlooien, teken en hartwormpreventieven, tandheelkundig werk en testen.

Sommige verzekeringsproviders kunnen ook verzorging, cabine/onzijdig, microchipping, gastperoplexies en zelfs nagelafwerking dekken!

Zorg ervoor dat u alle must-have items met uw koerier dubbel controleert om ervoor te zorgen dat hun wellnessbeleid het dekt.

Wellnessplannen worden vaak afgedekt met een maximale vergoeding per jaar.Omdat puppy's in hun eerste jaar meer bezoeken en vaccins nodig hebben, wilt u een van de plannen met een hogere limiet voor hun eerste jaar selecteren.

Oudere dieren die alleen hun jaarlijkse wellness -examen en vlooien-, tik- en hartwormpreventives gaan, kunnen meestal wegkomen met lagere limieten.De $ 250 mark lijkt een goede landingsplaats te zijn voor volwassen geweldige Denen.

Hoewel het geen verzekeringspolis is, bieden wellnessplannen een goede manier om te budgetteren en proactief te zijn over de gezondheidszorg van uw grote Dane.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een huisdieraanbieder

Zoals veel dingen in het leven, krijg je vaak waar je voor betaalt.Bij het vergelijken van providers van vergelijkbare kosten is het echter gemakkelijk om de gebieden te missen die tot verborgen kosten kunnen leiden.

Laten we eens kijken naar enkele van de gemeenschappelijke ruimtes waarnaar u moet zoeken bij het vergelijken van verzekeringsaanbiedingen van vergelijkbare prijzen.

  • Examenkosten- Naast behandelingskosten zijn er ook examenkosten die al dan niet onder uw beleid worden gedekt.Hoewel regelmatige veterinaire examenkosten meestal in het bereik van $ 30 zijn, kunnen bezoeken aan noodklinieken gemakkelijk de $ 100 -markering overschrijden.Het hebben van dekking voor examenkosten is het equivalent van het verhogen van uw jaarlijkse eigen risico.
  • Wellness -dekking bijzonderheden-Als u geïnteresseerd bent in wellness-dekking, is het de moeite waard om te controleren dat het plan van uw provider gemeenschappelijke operaties omvat voor geweldige Denen zoals castreren/onzijdig, gastroxties en microchipping.Als deze zijn opgenomen, kan het een geweldige manier zijn om geld te besparen in de jaren dat deze activiteiten worden uitgevoerd.
  • Claims inzending Windows- Sommige providers vereisen dat u claims indient binnen een bepaalde periode van het bezoek van het veterinaire kantoor, terwijl anderen u in staat stellen zich op elk moment in te dienen tijdens het dekkingsvenster van het beleid.
  • Wachtperioden- Aanbieders voeren wachtperioden uit om ervoor te zorgen dat eigenaren van huisdieren niet wachten om zich aan te melden totdat hun huisdier ziek of gewond is.Hoewel de meeste beleidsmaatregelen de neiging hebben om een wachttijd van 14 dagen te hebben, zijn sommige zo lang als 30 dagen.Zorg ervoor dat u van tevoren begrijpt wat uw wachttijd zal zijn.
  • Dekking voor chronische omstandigheden- Bepaalde aandoeningen zoals kanker en diabetes kunnen een langdurige behandeling vereisen, waardoor ze in "chronische" aandoeningen worden geplaatst.Niet alle providers bieden dekking voor deze voorwaarden.

Waarom u op zijn minst een verzekering voor uw hond moet overwegen

Of je het nu leuk vindt of niet, gigantische rassen kunnen komen met gigantische dierenartsrekeningen als het mis gaat.Van ongevallen en ziekten tot erfelijke ziekten, de kosten kunnen snel escaleren.

Net als een menselijke ziektekostenverzekering is er een huisdierverzekering om de kosten van veterinaire zorg te dekken wanneer deze ongelukkige gebeurtenissen plaatsvinden.

Laten we een paar van de meest voorkomende gezondheidsproblemen voor geweldige Denen beter bekijken.

Naast elke aandoening hebben we de gemiddelde kosten van diagnose en behandeling vermeld.Deze gegevens zijn gebaseerd op werkelijke claims die zijn uitbetaald doorOmarm huisdierenverzekering.

Sommige van de veel voorkomende gezondheidsproblemen voor grote Denen zijn:

  • Bloat (GDV): $ 1.500 - $ 7.500
  • Heupdysplasie: $ 1.500 - $ 6.000
  • Osteochondrose van de schouder: $ 2.000 - $ 4.000
  • Entropion: $ 500 - $ 1.500
  • Cardiomyopathie: $ 500 - $ 1.500

Zoals u kunt zien aan slechts enkele voorbeeldpunten van de gezondheidszorg, kunnen de zorgkosten snel overweldigend worden!Hoewel het betalen van deze rekeningen 100% uit eigen zak altijd een optie zal zijn, kan de verzekering gemoedsrust brengen.

Voor een fractie van de zorgkosten kunt u zich altijd veterinaire zorg veroorloven indien nodig.

Een veel voorkomende fout die we zien, is het overwegen van verzekering vergelijkbaar met een huis- of autoverzekering.

Hoewel die opties zelden of mogelijk nooit nodig zijn, is het bijna gegarandeerd dat je grote Dane op een bepaald moment in hun leven gewond of ziek zal zijn.

Dus als dat gebeurt, ben je dan klaar om de rekening te betalen?

Hoewel dit zeker geen onderwerp is dat iemand graag zal bespreken, is Pet Euthanasia een heel reëel ding.

Deze situaties "economische euthanasie" vinden plaats wanneer een eigenaar van een huisdier de zorg voor zijn dier niet kan veroorloven, en in plaats van hen in pijn te laten leven, wordt de dierenarts gedwongen om ze neer te leggen.

Ongeacht hoe u denkt over de moraliteit van deze situatie, het is er een die ik kan garanderen dat u geen enkele eigenaar van huisdieren ooit wil ervaren of zelfs moet overwegen.

Alternatieven voor huisdierenverzekeringen

Ik wil niet de indruk wekken dat verzekering dealleen manier om ervoor te zorgen dat uw grote Dane -hond goede veterinaire zorg krijgt.

Laten we enkele andere beschikbare opties dan verzekering bekijken.

  1. Maak een huisdierbesparingsaccount aan- In plaats van een maandelijkse betaling aan een verzekeringsprovider te doen, kunt u ervoor kiezen om het geld alleen opzij te zetten.Veel banken stellen u in staat om gratis spaarrekeningen te openen, waarvoor u een vast bedrag van elke salaris kunt sturen.

    Het geld gescheiden houden is belangrijk, omdat het gemakkelijk is om het saldo te weten en te voorkomen dat het per ongeluk wordt uitgegeven!Het kiezen van een online bankingoptie is een geweldig idee, omdat veel van hen fatsoenlijke jaarlijkse percentage (APR's) aanbieden.

  2. Betalingsplannen-Sommige dierenartsen bieden de mogelijkheid om betalingsplannen op te stellen om de huisdierenzorg in eigen huis te betalen.Indien beschikbaar, is dit een fantastische optie om te voorkomen dat je moet kiezen tussen het overslaan van maaltijden of het betalen voor de veterinaire zorg van uw hond.
  3. Kredietfinanciering- Bepaalde financiële instellingen hebben programma's die specifiek zijn voor de financiering van veterinaire zorg.Chase Health Care, Care Credit en Citi Health Card zijn slechts enkele.
  4. Financiële hulpprogramma's- Organisaties zoals RedRover bieden financiële hulp aan het ondersteunen van eigenaren van huisdieren die economische ontberingen ervaren.Deze subsidies zijn echter meestal alleen gereserveerd voor levensbedreigende situaties.Als u meer informatie wiltdringende zorgsubsidies.
  5. Huisdier verzekeren-Pet Assure is een kortingsprogramma dat een korting van 25% biedt voor veterinaire diensten in het netwerk.Hoewel dit beperkt welke providers u kunt gebruiken, verlaagt het de totale zorgkosten.Gemiddeld kosten hun plannen meestal ongeveer $ 10 per maand, dus het is een veel goedkoper alternatief voor verzekering.Voor meer informatie vindt u de volledige details op de Pet Assure -website.
  6. Hoop op het beste- Ik kan niet zeggen dat het nooit is gewerkt, maar het is waarschijnlijk niet je veiligste gok!

Conclusie over huisdierenverzekering voor grote Denen

Hopelijk voel je je op dit moment meer comfortabel inzicht in enkele van de beschikbare opties voor hondenverzekering.Gelukkig bieden meerdere bedrijven tegenwoordig voor huisdierenverzekering, zodat u offertes van een paar kunt krijgen om aan de slag te gaan!

Hoewel dit artikel niet 100% uitgebreid is, zou het u een goed startpunt moeten geven voor het vinden van een verzekeringspolis voor uw hond met een verzekeringsprovider waar u zich prettig bij voelt.

Of u ervoor kiest om met een externe verzekeringsprovider te gaan of zelf een plan op te stellen, u weet tenminste welke opties er voor u en uw huisdier zijn!

Deel dit bericht!

Delen op FacebookDeel op PinterestDeel op RedditDeel op e -mail
Great Dane Insurance: Gemiddelde opties voor huisdierenverzekering en dekking - Great Dane Care (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 6150

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.